Despre noi

Magazinul online www.rottner.ro este operat de Vitarom Marketing & Logistica, Bucuresti. Suntem o echipa ce are experienta bogata in comercializarea si intretinerea seifurilor si caselor de bani.

Rottner Tresor are o experienţă activă de 40 de ani în domeniul securităţii, fiind în prezent una dintre cele mai importante societăţi de profil. Paleta de produse este formată din produse de securitate cum ar fi: seifuri, case de bani, dulapuri de siguranţă pentru arme şi documente, casete de bani, casete pentru chei precum şi diverse accesorii pentru aceste produse. În prezent compania deţine 3 centre de producţie unde sunt fabricate circa 70% din gama noastră de produse.

Grupul de firme Rottner Tresor GmbH. are în prezent 50 de angajati în centrul administrativ din Austria şi 20 de colaboratori externi în întreaga Europă. Paleta de produse are în componenţă aproape 2000 de produse din care avem pe stoc circa 7000 de paleţi cu produsele amintite. Având acest avantaj putem asigura o livrare promtă într-o perioadă scurtă de timp atât în sistem en-gross sau en-detail.

Produsele Rottner sunt prezente în peste 22 de state Europene. În Austria, Rottner este lider de piaţă în acest domeniu, având clienţi importanţi din sfera magazinelor de bricolaj, cataloage on-line şi firme de profil din domeniul securităţii. Totodată are o reţea de revânzători în majoritatea ţărilor din Europa.

Construit pe OpenCart
Seifuri Rottner Tresor © 2018